Lilland Bryggerihotell

Ikoner-lilland-brewery-hotel-lodge

Overnatting

På Lilland Bryggerihotell kan du sove godt. Tilbaketrukket fra hovedveien og med naturen som nærmeste nabo er du sikret nattefred og god søvn i våre behagelige senger. Etter en aktiv dag på jobb eller ute i naturen kan du slappe av i hagen vår. Og kanskje leske deg med vårt hjemmebryggede øl.

• Hotellet har 23 rom, alle med eget bad
• Nye senger sommeren 2016
• Gratis Wi-Fi for alle gjester
• Gratis parkering

Avtale med Nosefo
Lilland Bryggerihotel er NOSEFO sitt samarbeidshotell, og tilbyr kursdeltagere gunstige priser på overnatting. I tillegg tilbyr vi fri bruk av trådløst internett, gratis kaffe og te samt gode priser på nærliggende treningssenter. Henvis til NOSEFO-avtalen ved rombestilling.

Praktisk informasjon:

Antall rom / 23

Telefon / 51 74 74 34

Booking / booking@lillandhotell.no

 

Skal du til oss på ferie? Eller skal du ha lagbygging med jobben?

Hotellet er et glimrende utgangspunkt for dem som vi oppleve den majestetiske Lysefjorden, Preikestolen og Ryfylke sin sjarmerende skjærgård. Og om du ønsker å kombinere et møte med gode, samlende opplevelser innbyr naturen rundt hotellet til nettopp det.

Det kan være en guidet fjelltur til en av de nærliggende toppene (1-2 timers tur). En friskt avbrekk og gjerne med noe godt i sekken som kan nytes på toppen.

Preikestolen er ofte målet for mange av våre gjester. Om sommeren går det buss fra hotellet til utgangspunktet for turen opp til dette flotte fjellplatået

Km til sentrum

Antall rom

Turstier i området

Minutter til Stavanger