Velkommen til Lilland Bryggerihotell

Hotellet med eget mikrobryggeri

Om oss

Lilland Bryggerihotell er et naturlig valg for alle som vil besøke Preikestolen og Ryfylke eller som ønsker en annerledes ramme for sitt arrangement – enten det er privat eller jobb. Vi har et mål om å gi alle våre gjester en lokal og ekte opplevelse og god pleie.

Siden 1909 har god pleie vært essensielt hos oss. Det startet som doktorbolig, før det ble pleiehjem og siden hotell. ”Hjemme” ble Strand Pleiehjem kalt til daglig.  Også i dag ønsker vi at du skal føle deg som hjemme hos oss.

På Lilland Bryggerihotell kan du sove godt. Tilbaketrukket fra hovedveien og med naturen som nærmeste nabo er du sikret nattefred og god søvn i våre behagelige senger. Etter en aktiv dag på jobb eller ute i naturen kan du slappe av i hagen vår. Og kanskje leske deg med vårt hjemmebryggede øl.

• Hotellet har 23 rom, alle med eget bad

• Nye senger sommeren 2016

• Gratis Wi-Fi for alle gjester

• Gratis parkering

Beliggenhet

Vi kaller oss ”Hotellet rett utenfor byen”. Kommunesenteret i Strand, Jørpeland, har bystatus og ligger kun 12 minutters kjøretur unna hotellet. Vi ligger også bare en kort kjøretur på 35 min fra Stavanger sentrum. 

Det er god bussforbindelse til Jørpeland, Preikestolhytta og NOSEFO-senteret. Til Stavanger Lufthavn Sola er det 26 km.

Ferjetider: Tau ferje

Busstider: Buss til Preikestolen

Lilland-bryggerihotell_w184

Lilland Bryggerihotell

På Lilland Bryggerihotell kan du sove godt. Tilbaketrukket fra hovedveien og med naturen som nærmeste nabo er du sikret nattefred og god søvn i våre behagelige senger (nye sommeren 2016).

Hotellet har 23 rom, alle med eget bad.  

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hotellet og vi tilbyr også gratis parkering.

Etter en aktiv dag enten det er på jobb eller på tur f.eks. til Preikestolen kan du slappe av i hagen vår.  Og kanskje leske deg med vårt hjemmebryggede øl.

LILLAND HOSTEL TAU:

Lilland Hostel Tau er i drift fra ca 20 juni – ca 20 august

Lilland Hostel Tau ligger ca 50 meter fra Lilland Bryggerihotell og er et svært godt alternativ gjester som ønsker en sentral, men rimelig overnatting. Lokalmatbutikk og bussforbindelse til Stavanger eller Preikestolen er rett utenfor og gjestene er velkomne til å bruke Lilland Bryggerihotell sine fasiliteter.

  • Rom med sengeplasser til 1 – 4 personer
  • Alle rom utstyrt med kjøkkenkrok og privat bad
  • Stort felleskjøkken i øverste etasje
  • Mulighet for å vaske tøy
  • Stor takterrasse til å nyte lange sommerkvelder
  • Gratis parkering
  • WiFi på alle rom

Rom

KM til Sola flyplass

Antall øltyper

b

Nosefo avtale

Lilland Bryggerihotell er NOSEFO sitt samarbeidshotell, og tilbyr kursdeltagere gunstige priser på overnatting.  I tillegg tilbyr vi fri bruk av trådløst internett,  gratis kaffe og te samt gode priser på nærliggende treningssenter. Det går egen buss til kurssenteret 200 meter fra hotellet. Henvis til NOSEFO avtalen ved rombestilling.