
Mat og drikke
Med eget hotellbryggeri og fantastiske råvarer rett i nabolaget, sier det seg selv at vi legger stor vekt på å tilby unike mat- og drikkeopplevelser. Vår Ryfylkemeny kjennetegnes av lokale råvarer koblet sammen med moderne nordisk matlaging. Hva med kveite og laks fra Ryfylke, ferske egg og eplemost fra Tau eller lokalt lammekjøtt? I flere av rettene våre bruker vi også vårt eget øl som smakstilsetning.
Fra vårt eget Lilland Bryggeri kan du oppleve bryggerimester Eyvind Flood sitt harmoniske og smaksrike øl. Vi lager flere ulike typer øl, gjerne med et hint av lokale urter eller frukt for å sette en ekstra spiss på smaken. Vi bruker også øl i flere av rettene på vår meny.
I tillegg til egen ølmeny tilbyr vi et godt utvalg av kvalitetsviner fra vår vinkjeller. Vi setter mer enn gjerne sammen en drikkemeny som harmonerer med maten. I vår koselige lobbybar med alle rettigheter kan du også smake øl fra vårt eget mikrobryggeri.
Ønsker du å leie lokaler for en spesiell anledning? Les mer her.
Restaurantens åpningstider:
Oktober – Mai 18.30 – 20.30
Mai – Oktober 18.00 – 22.00
Lilland Bryggerihotell serverer frokost i tilknytning til hotellets restaurant.
Frokost serveres:
Mandag – Fredag 07.00 – 09.00
Lørdag og Søndag 08.00 – 10.00.

Spisehuset
I hotellets underetasje ligger restauranten som er innredet i en lys og delikat atmosfære. Kjøkkensjefen og hans stab sørger for at hotellets gjester kan nyte måltider av høy kvalitet.
Restaurantens åpningstider:
Oktober – Mai 18.30 – 20.30
Mai – Oktober 18.00 – 22.00
Lilland Bryggerihotell serverer frokost i tilknytning til hotellets restaurant.
Frokost serveres:
Mandag – Fredag 07.00 – 09.00
Lørdag og Søndag 08.00 – 10.00.
Meny
… kommer


