Lilland Bryggerihotell

Bryggeri

Vi fikk vår produksjonsbevilling i 2016, og har nå bygget opp et mikrobryggeri med kapasitet til å produsere “ekte Tau øl” for gjester som besøker Lilland Bryggerihotell. Vår “bryggerimester” Eyvind Flood  er utdannet Diploma Craft Brewer ved Scandinavian School of Brewing.

Vi tar imot grupper til ølsmaking og bryggekurs. Aktivitetene passer både for privat og bedrift. “Bryggedag” og “Hike & Beer” er andre populære ølbaserte aktiviteter. Det er også mulig å kjøpe med vårt øl hjem fra vår beershop på hotellet.

Det er en lang og god tradisjon for øl brygging på Tau. Tou Bryggeri startet på Tau, og vi ønsker å bygge videre på de lokale bryggeritradisjonene. Samtidig er vi inspirert av mer moderne bryggerier som Lervig, Ægir, Salikatt og Kinn. Med fokus på detaljer og godt håndverk ivaretar vi våre verdier som er lokalt og ekte. Ølet er håndbrygget slik at hvert brygg får sin karakteristiske smak.

Våre basis ølsorter er Blonde, Pale Ale og Indian Pale Ale. Vi brygger også White IPA, Rye IPA, Porter, Red Ale, Brown ale, Pilsner, Lager, Neipa, Belgian Witbier og alkoholfritt. Du kan nyte ølet i vår restaurant og i vår lobbybar.

 

Praktisk informasjon:

Antall rom / 23 

Telefon / 51 74 74 34

Booking / booking@lillandhotell.no

Km til Stavanger sentrum

Antall rom

Turstier i området

Minutter til Stavanger