Unn deg en smaksopplevelse

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ta med bedriften eller vennegjengen til Lilland Bryggerihotell – hotellet med eget bryggeri. Hos oss kan du få være med å lage ditt eget øl, gjerne smaksatt med lokale urter eller siruper lagd av lokal frukt.

Lokalt og ekte er nøkkelord hos oss. Vi byr også på energigivende turer i vår storslåtte natur og unike mat- og drikkeopplevelser.

Øl- og bryggeriaktiviteter

Bryggedag

Lag ditt eget øl og lær hele bryggeprosessen. Sett ditt eget preg på ølet ved hjelp av lokale råvarer (urter/frukt/bær). «Egen» øletikett. Sosialt og lærerikt.

Innføring i brygging

Basiskunnskap om brygging, foredrag og smaking av øl.

Ølsmaking med foredrag

Lær deg ølhistorie. Her får du en enkel innføring i brygging, samt smake forskjellige øltyper.

Grupper fra 5 til 15 personer. Pris på forespørsel.
Varighet ca. 2 timer. Pris fra kr 695,-.
Varighet ca. 1,5 time. Pris fra kr 495,- pr. person.

Hike & Beer – ut i naturen!

Skal du til oss på ferie? Eller skal du ha møte eller teambuilding med jobben? Hotellet er et glimrende utgangspunkt for dem som vi oppleve den majestetiske Lysefjorden, Preikestolen og Ryfylke sin sjarmerende skjærgård. Og om du ønsker å kombinere et møte med gode, samlende opplevelser innbyr naturen rundt hotellet til nettopp det.

Det kan være en guidet fjelltur til en av de nærliggende toppene (1-2 timers tur). Et friskt avbrekk og gjerne med noe godt i sekken som kan nytes på toppen. Preikestolen er ofte målet for mange av våre gjester. Om sommeren går det buss fra hotellet til utgangspunktet for turen opp til dette flotte fjellplatået.