Julebord på Lilland Bryggerihotell?

Nyt smaken av lokale råvarer og hjemmebrygget øl. Bestill plass for å sikre deg tilgang til herlighetene!

Mat og drikke

Med eget hotellbryggeri og fantastiske råvarer rett i nabolaget, sier det seg selv at vi legger stor vekt på å tilby unike mat- og drikkeopplevelser. Vår Ryfylkemeny kjennetegnes av lokale råvarer koblet sammen med moderne nordisk matlaging. Hva med kveite og laks fra Ryfylke, ferske egg og eplemost fra Tau eller lokalt lammekjøtt? I flere av rettene våre bruker vi også vårt eget øl som smakstilsetning.

Fra vårt eget Lilland Bryggeri kan du oppleve bryggerimester Eyvind Flood sitt harmoniske og smaksrike øl. Vi lager flere ulike typer øl, gjerne med et hint av lokale urter eller frukt for å sette en ekstra spiss på smaken. Vi bruker også øl i flere av rettene på vår meny.

I tillegg til egen ølmeny tilbyr vi et godt utvalg av kvalitetsviner fra vår vinkjeller. Vi setter mer enn gjerne sammen en drikkemeny som harmonerer med maten. I vår koselige lobbybar med alle rettigheter kan du også smake øl fra vårt eget mikrobryggeri.

Ønsker du å leie lokaler for en spesiell anledning? Les mer her.

Praktisk informasjon:

Lilland Hotell serverer frokost mandag – fredag fra kl. 07.00 – 09.00 i tilknytning til hotellets restaurant. Lørdag og søndag serveres frokost fra 08.00 – 10.00.

Restaurantens åpningstider: Oktober – mai 18.30 – 20.30 / Mai – oktober 18.00 – 22.00

 

 

Spisehuset

I hotellets underetasje ligger restauranten som er innredet i en lys og delikat atmosfære. Kjøkkensjefen og hans stab sørger for at hotellets gjester kan nyte måltider av høy kvalitet.

Praktisk informasjon:
Restaurantens åpningstider: Oktober – mai 18.30 – 20.30 / Mai – oktober 18.00 – 22.00

Lilland Hotell serverer frokost mandag – fredag fra kl. 07.00 – 09.00 i tilknytning til hotellets restaurant. Lørdag og søndag serveres frokost fra 08.00 – 10.00.

Meny

 

… kommer