Norges eneste bryggerihotell

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ta med bedriften eller vennegjengen din til Norges eneste bryggerihotel og en unik opplevelse med vår «idebrygging». Hos oss kan du få være med å lage ditt eget øl, gjerne smaksatt med lokale urter eller siruper lagd av lokal frukt.

Lokalt og ekte er nøkkelord hos oss. Vi byr på energigivende turer i vår storslåtte natur og unike mat og drikke opplevelser.

 

Ryfylkemeny i vår restaurant.

Vi henter naturlig nok det meste av råvarene fra nærområdet vårt. Kveite og laks fra Ryfylke, ferske egg fra Tau, eplemost fra Tau, lokalt lammekjøtt og mange andre lokale råvarer. I flere av rettene våre bruker vi også vårt eget øl som smakstilsetning.

Øl og bryggerievents

Bryggedag

Lag ditt eget øl og lær hele bryggeprosessen. Sett ditt eget preg på ølet ved hjelp av lokale råvarer (urter/frukt/bær). «Egen» øl etikett. Sosialt og lærerikt.

Innføring i brygging

Basiskunnskap om brygging, foredrag og smaking av øl.

Ølsmaking med foredrag

Lær deg øl-historie. Her får du en enkel innføring i brygging, samt smake forskjellige øl-typer.

Grupper fra 5 til 15 personer. Pris på forespørsel.
Varighet ca. 2 timer. Pris fra kr. 695,-.
Varighet ca. 1,5 time. Pris fra kr. 495,- pr. person.