Lilland Bryggerihotell

Ikoner-lilland-brewery-hotel-lodge

Overnatting

På Lilland Bryggerihotell sover du godt. Tilbaketrukket fra hovedveien og med naturen som nærmeste nabo er du sikret nattefred og god søvn i våre behagelige senger (nye sommeren 2016). Hotellet har 23 rom, alle med eget bad. I tillegg har vi 10 leiligheter med høy standard kun 2 minutters gange fra hotellet. Bor du i leilighetene har du tilgang til alle fasilitetene på Lilland Bryggerihotel.

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hotellet og i leilighetene og vi tilbyr også gratis parkering

Nosefo avtale
Lilland Bryggerihotel er NOSEFO sitt samarbeidshotell, og tilbyr kursdeltagere gunstige priser på overnatting. I tillegg tilbyr vi fri bruk av trådløst internett, gratis kaffe og te samt gode priser på nærliggende treningssenter. Henvis til NOSEFO avtalen ved rombestilling.
Etter en aktiv dag enten det er på jobb eller på tur f.eks. til Preikestolen kan du slappe av i hagen vår. Og kanskje leske deg med vårt hjemmebryggede øl.

Praktisk informasjon:

Antall rom / 23 + 10 leiligheter

Telefon / 51 74 74 34

Booking / booking@lillandhotell.no

ikoner-natur

Skal du til oss på ferie? Eller skal du ha lagbygging med jobben?

Hotellet er et glimrende utgangspunkt for dem som vi oppleve den majestetiske Lysefjorden, Preikestolen og Ryfylke sin sjarmerende skjærgård. Og om du ønsker å kombinere et møte med gode, samlende opplevelser innbyr naturen rundt hotellet til nettopp det.

Det kan være en guidet fjelltur til en av de lærliggende toppene (1-2 timers tur). En friskt avbrekk og gjerne med noe godt i sekken som kan nytes på toppen.

Preikestolen er ofte målet for mange av våre gjester. Om sommeren går det buss fra hotellet til utgangspunktet for turen opp til dette flotte fjellplatået

Km til sentrum

Antall rom og leiligheter

Turstier i området

Minutt til Stavanger