Mat og drikke

Med eget hotellbryggeri og fantastiske råvarer rett i nabolaget, så sier det seg selv at vi legger stor vekt på å tilby unike mat- og drikkeopplevelser. Vår Ryfylkemeny kjennetegnes av gode lokale råvarer koblet sammen med moderne nordisk matlaging.

Fra vårt eget Lilland Bryggeri kan du oppleve bryggerimester Eyvind Flood sitt harmoniske og smaksrike øl. Vi lager flere ulike typer øl, gjerne med et hint av lokale urter eller frukt for å sette en ekstra spiss på smaken. Vi bruker også øl i flere av rettene på vår meny.

I tillegg til egen øl meny tilbyr vi et godt utvalg av kvalitetsviner fra vår vinkjeller. Vi setter mer enn gjerne sammen en drikkemeny meny som passer til valgt meny

I vår koselige lobbybar med alle retter kan du også smake øl fra vårt eget mikrobryggeri

Selskap
Velkommen til oss når du skal ha selskap.

Hos oss er det hjemmekoselig og uformelt. Enten du skal feire bursdag, ha vennelag, barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller russejubileum er du kommet til rett plass. Vår gode lokalmat og personlige service gjør at du kan senke skuldrene og kose deg sammen med dine gjester.

Kontakt oss så blir vi enige om meny og rammer.
Vi tilbyr ekstra gode overnattingspriser for alle som er her ifm middager og selskap.

Praktisk informasjon:

Lilland Hotell serverer frokost mandag – fredag fra kl. 07.00 – 09.00 i tilknytning til hotellets restaurant. Lørdag og søndag serveres frokost fra 08.00 – 10.00.

Restaurantens åpningstider: Oktober – mai 18.30 – 20.30 / Mai – oktober 18.00 – 22.00

 

 

Spisehuset

Vi legger vekt på å kunne servere lokal god mat og drikke. I hotellets underetasje ligger restauranten som er innredet i en lys og delikat atmosfære. Kjøkkensjefen og hans stab sørger for at hotellets gjester kan nyte måltider av høy kvalitet.

Lilland Hotell serverer frokost mandag – fredag fra kl. 07.00 – 09.00 i tilknytning til hotellets restaurant.
Lørdag og søndag serveres frokost fra 08.00 – 10.00.

Meny

 

.. kommer